Nyhedsbrev maj 2021.


Kære medlem.

Årsskrift 2021.
Vi har hermed fornøjelsen af at tilsende dig det nye årsskrift for 2021. Vi er meget glade for, at det i løbet af vinteren er lykkedes at samlet en række artikler fra vores arbejdsområde. God fornøjelse med læsningen.

Arkivets genåbning.
Bestyrelsen har netop været samlet igen efter næsten 5 måneders nedlukning af arkivet.
Vi har pga. af vores trange pladsforhold besluttet, at vi venter med at genåbne for gæster til efter sommerferien. Nærmere om åbningsdato vil fremkomme.

Generalforsamling.
Vi mangler at afholde to generalforsamlinger og har besluttet, at vi forsøger at afholde dem i efteråret nærmere bestemt den 11. oktober. Nærmere fremkommer til den tid på mail og i annonce i Folkebladet.

Sommerudflugt.
Vi har besluttet at aflyse vores traditionelle sommerudflugt i juni måned.

Kontingent.
Trods de mange aflysninger i år håber vi, at du stadig vil støtte arkivarbejdet i Aarup området og vedlægger derfor et indbetalingskort til netbanken.
Du kan naturligvis også betale kontant til os, når vi igen er tilbage på arkivet.

E-mail.
E-mailen er et nemt og billigt værktøj til hurtig medlemsinformation, og som vi efterhånden har brugt i et års tid.
Vi mangler dog stadig nogle mailadresser, så hvis du ikke tidligere har modtaget mails fra os, vil vi bede dig sende den til os på .

Webmaster.
Vores hjemmeside www.lokalarkivaarup.dk  er et meget vigtigt informationsmiddel for gæster og andre interesserede i arkivet og foreningen. Vores webmaster Otto Clement vil imidlertid gerne aflastes for dette hverv, og vi er derfor på udkig efter en afløser for Otto. Hvis du er interesseret i sådan en opgave må du meget gerne kontakte undertegnede på telefon 25 38 65 36 for nærmere oplysninger.

Mange venlige hilsener
På bestyrelsens vegne
Jørgen Koch Sørensen